MasterChef Türkiye'nin heyecanla takip edilen 19 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan bölümünde, ana kadroya giren 7. yarışmacı belli oldu. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüriliğinde gerçekleşen yarışmada, 12 yarışmacı bir üst tura yükselebilmek için kıyasıya mücadele etti.

19 TEMMUZ MASTERCHEF KİM KAZANDI?

Tv8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni sezonuna hız kesmeden devam ediyor. 19 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan bölümde, yarışmacılar şeflerin kendilerinden istediği yemekleri en iyi şekilde yapabilmek için ter döktü. Ekran karşısındaki izleyiciler de "19 Temmuz MasterChef kim kazandı?" sorusunun cevabını merakla bekledi.

Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler? Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler?

ANA KADROYA GİREN 7. YARIŞMACI: SERHAT

MasterChef’in 19 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan bölümünde, tüm rakiplerinden daha iyi performans sergileyerek şeflerin beğenisini kazanan isim Serhat oldu. Serhat, MasterChef ana kadroya giren 7. yarışmacı olmayı başardı.

Yeni sezonun iddialı yarışmacıları arasına katılan Serhat, yeteneği ve azmiyle ana kadroya dahil olmanın mutluluğunu yaşadı.