A Jet, Avrupa'dan Türkiye'ye seyahat edecekler için dikkat çekici bir kampanya başlattı. 22-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak biletlerle, 22 Ağustos - 24 Ekim 2024 tarihleri arasında seyahat edecek yolcular, 1 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla bilet satın alabilecekler. Kampanya, Avrupa'nın birçok şehrinden Türkiye'ye yapılacak tek yön uçuşları kapsıyor.

SED Ödeme 2024 Ağustos Başladı mı? Bankaya Ne Zaman Yatar, Ne Kadar Ödenecek? SED Ödeme 2024 Ağustos Başladı mı? Bankaya Ne Zaman Yatar, Ne Kadar Ödenecek?

Hangi Şehirler Kampanya Dahilinde?

Kampanya kapsamında biletler, Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan gibi ülkelerden Türkiye'ye olan uçuşlar için geçerli olacak. Örneğin, Almanya'nın Düsseldorf, Berlin, Köln, Frankfurt, Münih, Stuttgart gibi şehirlerinden İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa'ya uçuşlar 1 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla sunulacak.

Kaç Koltuk Kampanyaya Dahil?

Kampanya için toplamda 25 bin koltuk tahsis edildi. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin hızlı davranması gerekiyor, çünkü kampanya sadece iki gün sürecek. Kampanyalı biletler sınırlı sayıda olup, satışın hızla tamamlanması bekleniyor.

Kampanya Hangi Tarihlerde Geçerli?

Bugün itibarıyla başlayan kampanya, 22 Ağustos 2024 - 24 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu dönemde alınan biletlerle, 22 Ağustos - 24 Ekim 2024 tarihleri arasında seyahat edilebilecek.