Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı "La Isla", çekimlerinin Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilmesiyle dikkat çekiyor. Ilıcalı, programın ilk tanıtımını sosyal medya hesabından yayınladı.

Bartın'daki Çekimler İlgi Çekti

Yarışmanın Bartın'da yapılan çekimlerinin yayılmasıyla birlikte programa olan ilgi arttı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma, Amerika'nın en büyük televizyon kanallarından biri olan Telemundo'da yayınlanacak.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

La İsla 2

Uzun Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaştığı 7 dakikayı geçen fragmanda, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinin tanıtımını da yaptı. Tanıtımın büyük çoğunluğu İstanbul'un turistik bölgelerinde geçerken, yarışmanın çekimlerinin yapıldığı Amasya, Pamukkale, Kapadokya, Mardin ve Giresun'dan görüntüler de yer aldı.

La İsla 1

Ilıcalı'nın Heyecan Verici Paylaşımı

Acun Ilıcalı, paylaşımında "İşte çekimleri ülkemizin birbirinden güzel şehirlerinde gerçekleşen, Amerika’nın en büyük televizyon kanallarından biri olan Telemundo’da yayınlanacak projemiz “La Isla’nın” tanıtımı..." ifadelerini kullandı ve büyük bir heyecan yarattı.

La İsla 3