Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yaşadığı ilişki krizi, Yalı Çapkını dizisinin senaryosuna da yansıdı. Saraçoğlu, yapım ekibinden, ayrıldığı sevgilisiyle birlikte olan sahnelerinin azaltılmasını talep etti. Bu istek üzerine yapımcı ekip, dizide zaman atlaması yaparak krizi çözme yoluna gitti.

Afra 4

Saraçoğlu’nun Talebi 

Sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, yaz boyunca ayrı ayrı tatil yaparak ayrılık sinyalleri vermişti. Tatil dönüşünde Saraçoğlu, soluğu dizinin yapımcısı Onur Güvenatam ve senaristi Zeynep Bonçe’nin yanında aldı. Güzel oyuncunun, ayrıldığı sevgilisiyle sahnelerinin azaltılmasını istemesi, yapım ekibinde şaşkınlık yarattı.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Yapım Ekibi Krizi Nasıl Çözdü?

Dizinin yeni sezonu için çözüm arayışına giren ekip, Saraçoğlu ve Demir’in canlandırdığı karakterler için bir zaman atlaması kararı aldı. Seyran ve Ferit karakterlerinin yaşadığı büyük ayrılık krizi, dizinin hikayesine de damgasını vuracak.