İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Ünlü oyuncu Ahmet Kural (41) ve eşi Avukat Çağla Gizem Şahin (34), geçtiğimiz nisan ayında dünyaya gelen oğulları Kemal Kural ile ilk kez sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Ünlü çiftin bu paylaşımı, kısa sürede büyük ilgi topladı.

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin’in Mutlu Evliliği

Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile 18 Temmuz 2023’te Bodrum’da düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Çiftin nikah şahitliğini usta oyuncu Devrim Yakut, Alp Güler ve Berat Bumin üstlenmişti. Nikah sonrası çift, kısa sürede bebek sahibi olacaklarını duyurmuştu.

Ahmet Kural

Kemal Bebek Nisan Ayında Dünyaya Geldi

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin çifti, Kasım 2023’te sosyal medya üzerinden yaptıkları ortak bir paylaşım ile bebek beklediklerini müjdelemişti. Çift, bu paylaşımda “Çok heyecanlıyız” mesajıyla birlikte bebek ve biberon emojisi kullanmıştı. Bu paylaşım, takipçileri tarafından büyük ilgi görmüş ve binlerce beğeni almıştı.

Nisan 2024’te dünyaya gelen oğullarına Kemal adını veren çift, bu mutlu haberi de sosyal medyada duyurmuştu. Ahmet Kural, oğlunun doğumunu, "Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural’la geldi. Her şey yolunda, Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik," sözleriyle paylaşmıştı.

Ünlü Çift, Bebekleriyle İlk Paylaşımlarını Yaptı

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin çifti, oğulları Kemal’i de medyadan uzak tutmayı tercih etti. Ancak geçtiğimiz günlerde çift, sosyal medya hesaplarından ilk kez bebekleriyle birlikte bir paylaşım yaptı. Eğlenceli bir videoda, mutlu ailenin neşeli anları takipçileriyle buluştu.

Paylaşım Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Çiftin bu paylaşımı, kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin'in oğulları Kemal ile yaptıkları bu paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçiler, minik Kemal’e övgüler yağdırarak çifte mutluluklar diledi.