Arabesk müziğin unutulmaz seslerinden Esengül’ün yaşam öyküsünü konu alan filmde, kötü karakter rolü için ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’a teklif götürüldü.

Uçurumda Açan Çiçek: Esengül

Esengül’ün 24 yıl süren dramatik ve şaşalı hayatı, "Uçurumda Açan Çiçek: Esengül" adlı filmle sinemaseverlerle buluşacak. Gerçek adı Esen Agan olan ve kısa hayatına birçok başarı sığdıran Esengül’ün hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyan filmin senaryosu, Özgür Selvi tarafından kaleme alındı.

Senarist ve Yapımcı: Özgür Selvi

Özgür Selvi, daha önce “Bergen” filminin senaryo ekibinde de yer almıştı. Selvi, aynı zamanda yapımcısı olduğu bu projede oyuncu görüşmelerine de hız kesmeden başladı.

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

Başarılı Oyuncu Hümeyra Kadroda

Filmde, Esengül’ün vefat ettiği dönemde yanında olan kız kardeşi Sezen Hanım’ın günümüzdeki hali için başarılı oyuncu Hümeyra düşünülüyor.

Adnan Şenses’i Kimin Canlandıracağı Merakla Bekleniyor

Esengül’ün hayatında önemli bir yere sahip olan Adnan Şenses’i kimin canlandıracağı ise henüz açıklanmadı. Kötü ve sosyopat karakteri için ise yetenekli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’a teklif götürüldüğü öğrenildi.