Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Burdur'da tamamlayan Antalyaspor, ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum'a geçti. Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza'yı getiren kırmızı-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalyaspor'da Alex Dönemi Başladı

Antalyaspor, teknik direktörlük koltuğuna Brezilyalı Alex de Souza'yı getirdi. Burdur kampında oynanan iki hazırlık maçında takımın performansını değerlendiren Alex, Soner Dikmen, Kenan Piric, Moussa Djenepo ve Thalisson'un transferleriyle kadroyu güçlendirdi. Yarışmacı ve mücadeleci bir takım oluşturmayı hedeflediklerini belirten Alex, Türk milli takımının Euro 2024'teki performansı ve Arda Güler'in geleceği hakkında da konuştu. Alex de Souza, Antalyaspor ile hedeflerinin yarışan ve katılımcı bir takım oluşturmak olduğunu söyledi. Yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi veren Alex, transferlerle kadroyu güçlendirdiklerini ve takımın başında henüz 15 günlük bir sürenin geçtiğini belirtti.

Yeni Transferler ve Gelecek Planları

Burdur kampında iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade eden Alex, gelen transferlerden memnun olduğunu belirtti. Moussa Djenepo'nun kapasitesinin üzerine çıkacağını düşündüğünü söyleyen Alex, kalitesi iyi olan her futbolcuya ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Brezilya Milli Takımı ve Ronaldinho Açıklamaları

Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

Alex de Souza, Ronaldinho'nun Copa America hakkındaki sözlerinin basının bir yanıltması olduğunu belirterek, Brezilya'nın erken elenmesinin hak eden takımların kazanmasıyla sonuçlandığını söyledi. Alex, Euro 2024'te Türk milli takımının performansını da değerlendirerek, Arda Güler'in gelecekte önemli başarılara imza atacağını ifade etti.

Fenerbahçe Taraftarlarının Sevgisi

Geçtiğimiz günlerde yapılan antrenmanda Fenerbahçe taraftarlarının Antalyaspor antrenmanına katılmasıyla ilgili konuşan Alex, her takımın taraftarının sevgisine minnettar olduğunu belirtti. Hangi formayı giyerlerse giysinler, taraftarlarla fotoğraf çektirdiğini ve bu durumun işini engellemediğini söyledi.