Survivor 2021 yarışmasında yakın arkadaş olan Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan, yarışmanın ardından arkadaşlıklarına son verdi. Bu ani kopuşun sebebi merak konusu olurken, Aleyna Kalaycıoğlu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Aleyna Çalışkan

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Açıklama

Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor'a tekrardan katıldıktan sonra Aleyna Çalışkan ile arasının neden açıldığını ilk kez açıkladı. Kalaycıoğlu, Survivor'da zorunlu arkadaşlıklar kurulduğunu belirterek, "Yarışmanın ardından konuşacak bir şey kalmadığı için ayrılıklar yaşandı," dedi. Ayrıca, "Olayı hatırlamıyorum ama konuşmuyorsam kesin ayıp etmiştir bana," sözleriyle dikkat çekti.

Aleyna Çalışkan 2

Survivor'da Aleyna Çalışkan ve Batuhan Karacakaya'nın ilişkisi de bu kopuşun sebebi olarak düşünülmüştü. Berna Canbeldek'in itirafına göre, Aleyna Kalaycıoğlu'nun da Batuhan'dan hoşlandığı ve iki arkadaşın arasını Batuhan'ın bozmuş olabileceği öne sürülmüştü. Yarışmanın ardından Batuhan ve Aleyna Çalışkan'ın aşkı hızla başlamıştı.