Fenerbahçe, transferde hız kesmeden devam ediyor. Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'un ardından, Fransız yıldız Allan Saint-Maximin'in transferi de resmen açıklandı. Saint-Maximin, özel uçakla İstanbul'a getirildi ve taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul'a gelecektir." denildi.

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

Allan Saint-Maximin, kendisi için tahsis edilen özel uçakla İstanbul'a getirildi. Fransız yıldız, pasaport kontrolünden geçtikten sonra ailesiyle birlikte kendisini bekleyen araca binerek sağlık kontrolünden geçeceği hastaneye gitti. Sarı-lacivertli taraftarlar, uçağını canlı takip ederek büyük bir coşku yaşadı.

SÜPER LİG'İN EN DEĞERLİ ÜÇÜNCÜ FUTBOLCUSU

Allan Saint-Maximin, Süper Lig'de daha maça çıkmadan en değerli üçüncü futbolcu oldu. 18 milyon euro piyasa değeri olan Saint-Maximin, yeni takım arkadaşları Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'nin ardından en değerli oyuncular arasında yer alıyor.

ALLAN SAİNT-MAXİMİN KİMDİR?

Saint-Maximin, üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Fransa'nın Meudon kasabasında doğdu. Babası üniversitede çalışırken, annesi okul müdürüydü. Altı yaşında futbol kariyerine başlayan Saint-Maximin, Saint-Etienne, Monaco, Hannover, Bastia ve Nice gibi kulüplerde forma giydi. Premier Lig'de Newcastle United'a transfer olan yıldız oyuncu, 124 karşılaşmada 13 gol ve 21 asistlik performans sergiledi. 2023-2024 sezonunda Suudi Arabistan'a transfer olan Saint-Maximin, şimdi Fenerbahçe forması giyecek.