Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı kaza incelemesi sırasında, trafikte tehlike oluşturan bir otomobil sürücüsü durduruldu.

Polisten Uzun Süre Nasihat

Hasan Ali Yücel Caddesi ile Çevreyolu kesişiminde gerçekleşen maddi hasarlı kazanın ardından, trafik ekipleri kaza yapan araç sürücülerine yardım ediyordu. Bu sırada hızla gelen ve diğer sürücüler için tehlike oluşturan 07 VEZ 61 plakalı otomobili durduran trafik polisi, aracın sürücüsü Murat Şaşmaz'ı uyardı. Evrakları incelenen ve yapılan alkol kontrolünde alkolsüz olduğu belirlenen genç sürücüye, trafik polisi uzun süre nasihat etti.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Polisten Dikkat Uyarısı

Trafik polisi, genç sürücüye aracının özelliklerini bilmesi gerektiğini belirterek, "Kullandığın aracın özelliklerini bilmelisin. Aracınla viraja girerken hızını düşürürsen aracın spin atıp diğer araçlar için tehlike oluşturmazdı. Bundan böyle araç kullanırken daha dikkatli olmalı, hız yapmamalısın. Eğer ani şerit değiştirmesen ve aracının hızını ayarlamış olsan az önce yaşadığın kaza tehlikesini yaşamazdın" dedi.

Cezadan Kurtulamadı

Emniyet kemeri takılı olmayan ve hızını ayarlamayan genç sürücüye, trafik ekipleri tarafından bin 380 TL para cezası kesildi.