Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, İspanyol basınına göre takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan genç futbolcu, yeni sezonda yedek kalmak istemediği için kiralık olarak takımdan ayrılma kararı aldı.

EURO 2024'te Harika Performans

EURO 2024'te Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye Milli Takımı ile harika bir performans sergileyen Arda Güler, 1 gol ve 2 asistle dikkat çekti. Bodrum'da tatilde olan yıldız futbolcu hakkında çıkan ayrılık iddiaları, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

Geçen Sezonun Performansı

Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 12 maça çıktı ve 6 gol attı. Ancak, Kylian Mbappe ve Endrick'in takıma katılmasıyla birlikte ilk 11'de yer bulmasının zorlaşacağı belirtiliyor.

Yeni Talipler: AC Milan ve Bayer Leverkusen

Arda Güler'in EURO 2024'teki başarılı performansı, taliplerini de artırdı. İtalyan devi AC Milan ve Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen, genç futbolcuyu kadrolarına katmak istiyor. Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'nun, Arda'yı kadrosunda görmek istediği bildiriliyor.

Kiralık Transfer Planları

İspanyol basınından Diario Sport'a göre, Arda Güler yedek beklemek istemediği için Real Madrid'den kiralık olarak ayrılmak istiyor. Mbappe ve Endrick'in gelişiyle birlikte ilk 11'de yer bulmanın imkânsız hale gelmesi, genç futbolcunun bu kararı almasına neden oldu.