Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 19. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar'a yeni transfer, Kısmetse Olur Sedat Polat kimdir, kadroya dahil oldu! başlıklı haberimizde, diziye katılması beklenen yeni oyuncular hakkında merak edilen detayları bulabilirsiniz.

Kısmetse Olur Yarışmacısı Arka Sokaklar Kadrosunda!

Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna, daha önce Kısmetse Olur yarışmasında boy gösteren Tolga Kandemir’in katıldığını duyurmuştuk. Şimdi ise Survivor için hazırlandığı iddia edilen bir başka isim olan Sedat Polat'ın da diziye katıldığı iddiaları gündeme geldi. Arka Sokaklar'a yeni transfer, Kısmetse Olur Sedat Polat kimdir? sorusunun yanıtını arayan izleyiciler için, Sedat Polat’ın kariyeri ve dizideki rolü hakkında bilgi veriyoruz.

Minik Narin’i Kim Öldürdü, Nerede Bulundu? Meğer Ağabeyinin Kolundaki İz… Minik Narin’i Kim Öldürdü, Nerede Bulundu? Meğer Ağabeyinin Kolundaki İz…

Sedat Polat Kimdir?

Sedat Polat, televizyon izleyicisinin Kısmetse Olur programıyla tanıdığı ve sonrasında Survivor için adı geçen bir isim. Arka Sokaklar'a yeni transfer olarak iddialarla gündeme gelen Polat, diziye katılması halinde yeni sezonda önemli bir rol üstlenecek.

Arka Sokaklar’da Neler Olacak?

Arka Sokaklar dizisi, 19. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanırken, kadroya katılan yeni isimler ve geri dönen eski oyuncularla izleyicileri heyecanlandırıyor. Sedat Polat’ın diziye katılımı hakkındaki iddialar, dizinin takipçileri arasında büyük merak uyandırdı.