Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi unvanını elinde bulunduran "Arka Sokaklar," 18. sezonunda da ayrılık haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak dizinin sevilen oyuncularından Oğuz Peçe, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla ekipten ayrıldığını açıkladı.

Üç Sezonluk Emre Macerası Son Buldu
Üç sezondur Emre karakterine hayat veren Peçe, yaptığı paylaşımda "Severek çalıştığım Arka Sokaklar serüveninin sonuna geldik. Baştan sona bana güvenen, destek olan herkese ve tüm izleyicimize sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı. Peçe'nin ayrılığı, dizinin sadık izleyicileri arasında üzüntü yarattı.

Orhan Oğuz ve Oğlu Tunç Oğuz da Ayrıldı
Arka Sokaklar, daha önce de 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz ile yollarını ayırmıştı. Sezon finali bölümünün çekimlerinin ardından ekibe veda eden Oğuz'un ardından Peçe'nin de ayrılması, dizinin geleceği hakkında soru işaretleri yarattı. Orhan Oğuz’un vedasının ardından 14 yıldır dizide rol alan oğlu Tunç Oğuz da kadrodan ayrıldı. 'Keskin nişancı Arda Atik' karakterine hayat veren oyuncu, ekip için veda mesajı yayınladı.

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

Dizi Kadrosunda Değişim Rüzgarları
Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi usta isimleri kadrosunda bulunduran Arka Sokaklar, yeni sezonda yaşanacak ayrılıkların ardından nasıl bir rota izleyeceği merak konusu.