YouTube kanalında "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programını sunan Hülya Avşar, son programında Survivor'ın sevilen yarışmacılarından Avatar Atakan'ı konuk etti. Programda hem yarışma hem de özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Atakan, Hülya Avşar'ın beklenmedik bir sorusuyla karşılaştı. "Çok para mı veriyor Acun size ne yapıyor?" sorusuyla para konusunu gündeme getiren Avşar, hepimizin merak ettiği bu konuya Atakan'dan net bir yanıt aldı.

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Avatar Atakan, Survivor’dan ne kadar alıyor?

Atakan, Acun Ilıcalı'nın kendilerine sağladığı maddi olanaklar hakkında konuşarak, "Güzel para veriyor" dedi ve Survivor’ın yarışmacılara kattığı değerlerin önemini vurguladı. "Sonuçta Survivor'ın bize kattığı çok büyük şeyler var. Bunu doğru bir şekilde kullanabilenler ve devam ettirenler var," ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı için neler dedi?

Avatar Atakan'ın bu açıklamaları üzerine Hülya Avşar, esprili bir şekilde "Paranın dışında, reklam teklifi mi geldi? İyi veriyormuşsun Acun, s