Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yıllardır yorumculuk yapan avukat Rahmi Özkan, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Özkan'ın son hali, programın izleyicilerini ve sevenlerini derinden üzdü. İşte detaylar...

RAHMİ ÖZKAN'IN SAĞLIK SON DURUMU

Müge Anlı'nın programında yaptığı katkılarla tanınan Rahmi Özkan'ın hastaneye kaldırılması, izleyiciler arasında büyük üzüntüye neden oldu. Özkan'ın sağlık durumu hakkında net bir bilgi verilmezken, sevenleri ve izleyicileri, sağlığına kavuşması için dua ediyor.

Tamer Gürsoy Ne İş Yapıyor, Nereli, Evli mi, Mesleği Ne, Kaç Yaşında ve Kimdir? Tamer Gürsoy Ne İş Yapıyor, Nereli, Evli mi, Mesleği Ne, Kaç Yaşında ve Kimdir?

RAHMİ ÖZKAN KİMDİR?

Hüseyin Rahmi Özkan, 1939 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doğmuştur. İlk ve ortaokul eğitimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra, lise eğitimini Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'nde almıştır. 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak İstanbul'a taşınmıştır.

Fakülte yıllarında öğrenci derneklerinde aktif olarak yer alan Rahmi Özkan, Milli Türk Talebe Birliği genel kuruluna hukuk fakültesi delegesi olarak katılmış ve 1961 yılında Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı'na, daha sonra da Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı'na seçilmiştir. Bu görevlerini 1963 yılına kadar sürdürmüştür.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dikkat çeken isimlerinden biri olan Avukat Rahmi Özkan, 1939 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra, lise eğitimine Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'nde devam etti. 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak İstanbul’a taşındı.

Fakülte yıllarında talebe derneklerinde aktif olan Özkan, Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı ve İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı görevlerinde bulundu. Askerlik hizmetini 1963-1965 yılları arasında yedek subay olarak tamamladıktan sonra, 1969 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

1970 yılında İstanbul Barosu'na kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başlayan Rahmi Özkan, Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağına' programına katılarak geniş kitleler tarafından tanındı. Daha sonra Serap Ezgü'nün programında danışmanlık yaptı.

Avukat Rahmi Özkan 1

RAHMİ ÖZKAN AVUKATLIK YAPARAK İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

1963-1965 yılları arasında askerlik görevini yedek subay olarak yaptıktan sonra, 1966 yılında hukuk fakültesindeki derslerine geri dönmüş ve 1969 Şubatında mezun olmuştur. 1970 yılında avukatlık yazıhanesini açarak İstanbul Barosu'na kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başlamıştır.

Rahmi Özkan, yıllar önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu "Sıcağı Sıcağına" programına konuk olarak katılmış ve Serap Ezgü'nün programında danışman olarak görev yapmıştır. Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert" programında avukatlık yaparak izleyicilerin beğenisini kazandı.