Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler? Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler?

Başrollerinde Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu’nun yer aldığı "Ayazın Sonu Güneş" dizisinin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu. Mednova’nın yapımcılığını üstlendiği bu iddialı yapım, çok yakında Kanal D ekranlarında olacak. İşte merakla beklenen dizinin detayları…

Ayazın Sonu Güneş 4

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİSİNİN HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

"Ayazın Sonu Güneş", genç bir kadın olan Güneş’in dramatik yaşam öyküsünü konu alıyor. Üniversiteyi yeni bitiren ve Londra’ya gitmeye hazırlanan Güneş, kardeşinin haksız bir iftira sonucu hapse girmesiyle hayallerini bir kenara bırakmak zorunda kalır. Kardeşini kurtarmaya yemin eden Güneş, bu duruma neden olduğunu düşündüğü Ayaz’ın hayatına gizlice dahil olur. Büyük bir holdingin varisi olan Ayaz, sevdiklerini korumaya çalışırken, yaptığı hataların bedelini aşk ile ödeyecektir. Güneş’in varlığı, yıllarca kalbine ördüğü duvarları yıkarken, Güneş intikam ve aşk arasında kalacaktır.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Hikayesi Gerçek Hikayeden Uyarlanmamıştır.

Ayazın Sonu Güneş 3

OYUNCU KADROSU

Dizinin başrollerinde Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu yer alıyor. Onlara, deneyimli oyuncular Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy eşlik ediyor. Ayrıca, genç yetenekler Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel de kadroda bulunuyor.

AYAZIN SONU GÜNEŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri, İstanbul Beykoz’daki tarihi bir konakta gerçekleştiriliyor. Bu mekan, dizinin atmosferine büyük katkı sağlıyor ve hikayenin derinliğini artırıyor.