Kanal D'nin yeni dizisi "Ayazın Sonu Güneş" oyuncu kadrosunu duyurdu. Başrollerde Hira Koyuncuoğlu ve Birand Tunca'nın yer aldığı dizide, Sema Öztürk, Gökçe Yanardağ ve Suat Sungur gibi deneyimli oyuncular da bulunuyor.

Hira Koyuncuoğlu 8

DİZİNİN YAPIM EKİBİ VE KONUSU

2024 yazında çekimlerine başlanan "Ayazın Sonu Güneş" dizisinin yapımcılığını Medyapım ve Bloom Medya üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Özgür Pak’ın oturduğu dizi, genç ve güzel bir kız olan Güneş’in bir iş insanıyla tanışmasını ve bu tanışmanın hayatını nasıl değiştirdiğini konu alıyor.

Hira Koyuncuoğlu 9

HİRA KOYUNCUOĞLU (GÜNEŞ) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ? 

Hira Koyuncuoğlu, dizinin kadın başrol karakteri Güneş’e hayat veriyor. 5 Ocak 1995 doğumlu olan oyuncu, Yalova’da dünyaya gelmiştir. 2024 yılı itibarıyla 29 yaşında olan Koyuncuoğlu, Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olmuştur.

Hira Koyuncuoğlu 7

Lisans eğitiminin ardından oyunculuk dersleri alarak kariyerine "Adını Feriha Koydum" dizisi ile başlamıştır.  Hira Koyuncuoğlu, 7 Ocak 1995 tarihinde doğmuş ve Oğlak burcudur. Liseyi Yalova’da tamamladıktan sonra İstanbul’a taşınmış ve Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde eğitim almıştır.

Hira Koyuncuoğlu 3

1999 yılında Yalova’da meydana gelen Büyük Marmara depreminde büyük bir travma yaşamış olan Koyuncuoğlu, ailesiyle birlikte uzun bir süre çadırda kalmak zorunda kalmıştır. Bu deneyimin kendisinde derin izler bıraktığını ve deprem korkusuna yol açtığını bir röportajında paylaşmıştır.

Oyunculuk kariyerine 2012 yılında, Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un başrollerini paylaştığı "Adını Feriha Koydum" dizisi ile adım atan Hira Koyuncuoğlu, daha sonra "O Hayat Benim" dizisiyle geniş kitlelerce tanınmaya başlamıştır.

Hira Koyuncuoğlu 4

HİRA KOYUNCUOĞLU NERELİ?

Hira Koyuncuoğlu, Yalova doğumludur. Şu anda yaşamını İstanbul’da sürdürmekte olup, kökeni Yalova'ya dayanmaktadır.

HİRA KOYUNCUOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1995 yılında doğan Hira Koyuncuoğlu, 2024 yılı itibarıyla 29 yaşındadır.

Hira Koyuncuoğlu 5

HİRA KOYUNCUOĞLU'NUN BOYU VE KİLOSU KAÇTIR?

Fiziksel özellikleriyle de dikkat çeken Hira Koyuncuoğlu'nun boyu 1.68 metredir ve 52 kilogram ağırlığındadır.

HİRA KOYUNCUOĞLU HANGİ BÖLÜMDEN MEZUN?

Hira Koyuncuoğlu, Kadir Has Üniversitesi'nde Reklamcılık bölümünde eğitim almış ve bu bölümden mezun olmuştur.

Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler? Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler?

Hira Koyuncuoğlu 1

HİRA KOYUNCUOĞLU EVLİ Mİ, SEVGİLİSİ VAR MI? 

Hira Koyuncuoğlu'nun kamuoyuna yansıyan iki önemli ilişkisi bulunmaktadır. İlk olarak, "İstanbullu Gelin" dizisinde birlikte rol aldığı Berkay Hardal ile bir ilişki yaşamıştır. İkili, dizi çekimleri sırasında yakınlaşmış ve ilişkileri 2018'de son bulmuştu. Ancak, 2019'un başlarında tekrar bir araya gelmişlerdi.

Bu birliktelik kısa süreli oldu ve sonrasında kesin olarak yollarını ayırdılar. Bu ayrılıktan sonra Hira Koyuncuoğlu, oyuncu meslektaşı Burak Berkay Akgül ile yeni bir ilişkiye başladı. Üç yıl süren bu ilişki, 2023'ün sonlarına doğru sona erdi.

Ayrılığın nedeni olarak aldatma iddiaları gündeme geldi ve çift o dönemde oldukça konuşuldu. Şimdilerde ise birlikte çektikleri "Ru" dizisinin galasında karşılaşmaları nedeniyle yeniden gündemdeler.

Hira Koyuncuoğlu 2

ESKİ SEVGİLİSİ BURAK BERKAY AKGÜL KİMDİR?

1997 doğumlu Burak Berkay Akgül, Türk dizi, film ve reklam sektöründe tanınmış bir oyuncudur. İstanbul doğumlu olan Akgül, 1.80 metre boyunda ve 78 kilogram ağırlığındadır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

Mühendislik kariyerini bir kenara bırakarak Akademi 35,5’ta kamera önü oyunculuk eğitimi almış ve reklam filmleri ile kariyerine adım atmıştır. İlk televizyon dizisi, 2020 yılında yayınlanan "Maria ile Mustafa" olmuştur. Akgül, "Destan", "Safir" ve "Ru" gibi projelerle de geniş kitleler tarafından tanınmaktadır.

HİRA KOYUNCUOĞLU’NUN ROL ALDIĞI DİZİLER

Hira Koyuncuoğlu’nun biyografisi ve özel hayatıyla ilgili detayları paylaştık. Şimdi ise kendisinin rol aldığı TV dizilerine göz atalım. Hira Koyuncuoğlu'nun kariyerindeki projeleri merak ediyorsanız, işte detaylar:

Adını Feriha Koydum – 2012

O Hayat Benim – 2014

İstanbullu Gelin – 2017

Maria ile Mustafa – 2020

Akıncı – 2021

Çöp Adam – 2023

Ru – 2024