İstanbul Beykoz'da bir konakta çekimleri devam eden "Ayazın Sonu Güneş" dizisi, bu sezonun en dikkat çeken yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın oturuyor.

ÖSYM üniversite kayıtları 2024 bitti mi, son gün ne zaman, süre uzatıldı mı, Eylül'ün kaçına kadar kayıt var? ÖSYM üniversite kayıtları 2024 bitti mi, son gün ne zaman, süre uzatıldı mı, Eylül'ün kaçına kadar kayıt var?

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve deneyimli isimlerden oluşuyor. Başrollerde Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu'nun yer aldığı yapımda, Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ ve Necat Bayar gibi usta oyuncular bulunuyor. Ayrıca, Birgül Ulusoy, Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel de kadronun genç yetenekleri arasında.

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİSİNİN KONUSU

Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş ve idealleri için Londra'ya gitmek üzere olan genç bir kadındır. Ancak kardeşinin bir iftira sonucu hapse girmesiyle tüm hayallerini bir kenara bırakmak zorunda kalır. Kardeşini bu zorlu durumdan kurtarmaya yemin eden Güneş, bu duruma sebep olduğunu düşündüğü Ayaz'ın hayatına sızar.

Ayaz, mirasçısı olduğu holdingi ve sevdiklerini korumaya çalışırken, sebep olduğu büyük hatanın bedelini aşkla ödeyeceğinden habersizdir. Yıllarca kalbine ördüğü duvarların ardında yaşamaya alışmış olan Ayaz, Güneş'in varlığı ile bu duvarları yıkarken, Güneş, hisleri ve intikamı arasında kalmaktan kurtulamaz.

Ayazın Sonu Güneş 1

SIRLARLA ÖRÜLMÜŞ BİR AŞK VE İNTİKAM HİKAYESİ

Sırlarla dolu bir yolculukta savaş verecek olan Ayaz ve Güneş'in hikayesi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. İki karakterin hem kurtuluşları hem de esaretleri, aşkları olacaktır.

"Ayazın Sonu Güneş", güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olmaya aday. İzleyiciler, Ayaz ve Güneş'in karmaşık ve duygusal dünyalarına tanık olurken, her bölümde yeni sırların ve sürprizlerin ortaya çıkmasını bekliyor.

AYAZIN SONU GÜNEŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri, İstanbul Beykoz'da bulunan tarihi bir konakta yapılıyor. Bu mekan, dizinin atmosferine önemli bir katkı sağlıyor.