Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş kaç yaşında, hastalığı ne, yoğun bakımda mı, öldü mü gibi sorular, sanatçının sağlık durumu hakkında merak edilenleri artırıyor. İbrahim Tatlıses'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise bu merakı daha da körükledi. İşte, Aydemir Akbaş’ın sağlık durumu ve kariyeri hakkında bilinenler...

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Aydemir Akbaş Kaç Yaşında?

Aydemir Akbaş, 25 Şubat 1936 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bugün 88 yaşında olan usta oyuncu, kariyerine gazetecilikle başlayarak daha sonra tiyatro ve sinema dünyasına adım atmıştır.

Aydemir Akbaş’ın Hastalığı Ne?

Daha önce gırtlak, kolon ve bağırsak kanseriyle mücadele eden Akbaş, geçtiğimiz yıl sosyal medya üzerinden kansere yeniden yakalandığını duyurmuştu. Sağlık durumu ciddileşen Akbaş, son olarak yoğun bakıma kaldırıldı.

Aydemir Akbaş Yoğun Bakımda mı?

İbrahim Tatlıses, yakın dostu Aydemir Akbaş'ın yoğun bakımda olduğunu duyurarak, hayranlarından dua istedi. Akbaş'ın yoğun bakımda olması, sanat camiasında ve hayranları arasında büyük bir endişe yarattı.

Aydemir Akbaş Kimdir?

Arnavut asıllı Türk senarist, yönetmen, oyuncu ve gazeteci Aydemir Akbaş, 88 yıllık hayatında birçok önemli projeye imza atmıştır. Galatasaray Lisesi mezunu olan Akbaş, tiyatrodan sinemaya geçiş yaparak 125'ten fazla filmde rol aldı.

Aydemir Akbaş’ın Özel Hayatı

Aydemir Akbaş, 1964 yılında Beyhan Benek ile evlenmiş ve üç kez evlenip boşanmıştır. Uzun süredir kanserle mücadele eden usta oyuncu, yaşamına dair birçok zorluğu geride bırakmış, ancak sağlık durumu son dönemlerde yeniden kötüleşmiştir.