Aydemir Akbaş öldü mü, eşi kim, kiminle evli, cenazesi ne zaman? soruları, usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın 88 yaşında hayatını kaybetmesiyle gündeme oturdu. Bir süredir kanser tedavisi gören Akbaş, evinde baygın bulunarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. Akbaş'ın vefat haberini menajeri Özgür Aksoy sosyal medya üzerinden duyurdu.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Aydemir Akbaş öldü mü?

Aydemir Akbaş'ın ölüm haberi, menajeri Özgür Aksoy tarafından sosyal medyada paylaşılan bir mesajla doğrulandı. Aksoy, "Türk sinemasının koca çınarı, canımız Aydemir abimiz vefat etmiştir. Acımız çok büyük... Allah mekanını cennet eylesin." ifadelerini kullandı. Aydemir Akbaş öldü mü sorusu böylece cevap bulmuş oldu.

Aydemir Akbaş'ın eşi kim, kiminle evli?

Ünlü oyuncu, yönetmen ve senarist Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, son günlerde vatandaşların dikkatini çekiyor. Aydemir Akbaş, 1964 yılında evlendiği Beyhan Benek ile üç kez evlendi ve iki kez boşandı. Aydemir Akbaş'ın eşi kim sorusu sıklıkla aratılıyor. Beyhan Benek, tiyatro dünyasında tanınan bir isim olup, Aydemir Akbaş ile olan ilişkisi dikkat çekici bir hikaye sunuyor.

Aydemir Akbaş'ın cenazesi ne zaman?

Aydemir Akbaş'ın cenazesi ne zaman sorusu da merak edilen bir diğer konu. OnurAkayMedya'nın ulaştığı bilgilere göre, Aydemir Akbaş için 18 Ağustos Pazar günü saat 11.00'de Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek ve ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Ünlü oyuncu, Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.