88 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, sağlık sorunları nedeniyle son yolculuğuna uğurlandı. Ancak cenaze töreninde yaşananlar, kardeşi Erdinç Akbaş'ı adeta çileden çıkardı. Erdinç Akbaş, yaşanan kargaşa ve düzensizlik karşısında sert tepki göstererek, "Cenazemi rezil ettiniz." ifadelerini kullandı.

"Düğün Yeri Değil Burası"

Ağabeyi Aydemir Akbaş gibi oyuncu olan Erdinç Akbaş, mezarlıktaki kalabalığın düzensiz davranışlarına sinirlenerek, "Ayıptır be, düğün dernek değil burası" sözleriyle oradaki insanları uyardı. Cenazedeki bu durum, medyada geniş yer bulurken, Erdinç Akbaş’ın tepkisi ve yaşanan kargaşa sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Şafak Sezer de Tepki Gösterdi

Ünlü komedyen Şafak Sezer de cenaze töreninde yaşananlardan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi. Sezer, "Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyenler mi. İnanılmaz bir rezillik. Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. Tabutun etrafını garip kıyafetli tiktokçu çocuklar sarmış, garip hareketler yapıyorlar, canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil." sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Müslüm Gürses'in Cenazesini Hatırlattı

Yaşanan bu olaylar, arabeskin dev ismi Müslüm Gürses'in cenazesinde yaşanan izdihamı hatırlattı. Gürses’in cenaze namazı da yoğun kalabalık nedeniyle güçlükle kılınabilmişti.