Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor ve izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan karakterlerden biri de Cem. Cem karakterini canlandıran oyuncu ise genç yetenek Doğan Can Sarıkaya. Peki, Doğan Can Sarıkaya kimdir, nerelidir ve özel hayatı hakkında neler biliniyor?

(8)-1

 Gerçek Adı Ne ve Kimdir?

Cem karakterine hayat veren Doğan Can Sarıkaya, 2004 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şu anda 18 yaşında olan genç oyuncu, kariyerine erken yaşlarda başlamış ve birçok başarılı projede yer almıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlardan itibaren gelişen Sarıkaya, kariyerine çocuk yaşlarda reklam filmleriyle adım atmıştır.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Screenshot 20

Doğan Can Sarıkaya Kaç Yaşında, Nereli?

Doğan Can Sarıkaya, 18 yaşında ve İstanbul doğumludur. Oyunculuk kariyerine küçük yaşlarda başlayan Sarıkaya, şimdiden dizi ve sinema dünyasında adından söz ettiren genç yeteneklerden biri haline gelmiştir.

Doğan Can Sarıkaya'nın Boyu ve Kilosu Kaç?

Genç oyuncu Doğan Can Sarıkaya, 1.75 metre boyunda ve 65 kilo ağırlığındadır. Fiziği ve yetenekleriyle dikkat çeken Sarıkaya, ekranların aranan genç oyuncularından biri olmayı başarmıştır.

Doğan Can Sarıkaya Sevgilisi Kim, Evli Mi?

Henüz genç yaşta olan Doğan Can Sarıkaya'nın bilinen bir sevgilisi bulunmuyor ve kendisi evli değil. Kişisel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden Sarıkaya, kariyerine odaklanmış durumda.

Screenshot 21

Doğan Can Sarıkaya'nın Yer Aldığı Diziler ve Filmler

Doğan Can Sarıkaya, oyunculuk kariyerine erken yaşlarda başlamış ve bugüne kadar birçok başarılı projede yer almıştır. Sarıkaya, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında "Küçük Ağa" dizisi ile yaşamış ve daha sonra "Yeter" dizisinde Kaan karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Çukur dizisinde Acar Koçovalı karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Sarıkaya, Sadakatsiz dizisindeki Demir rolüyle geniş kitlelere ulaşmıştır.

Doğan Can Sarıkaya, kariyerinin başlarında Küçük Ağa dizisiyle tanınmış, ancak esas çıkışını Çukur dizisindeki performansıyla yakalamıştır. Genç yaşına rağmen önemli projelerde yer alan Sarıkaya, Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla da beğeni toplamıştır. Şimdi ise Bahar dizisinde Cem karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Doğan Can Sarıkaya, sosyal medyada da oldukça aktif bir isim. Instagram hesabında sarikayadogancan kullanıcı adıyla paylaşımlar yapmaya devam eden Sarıkaya’nın 65.6K takipçisi bulunmaktadır.