Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, ikinci sezonuyla büyük bir heyecanla devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda izleyiciyle buluşan karakterlerden biri de Ergün oldu. Ergün karakteri, dizinin gelişen olaylarında önemli bir rol üstleniyor ve bu karakteri canlandıran oyuncu Elçin Afacan, performansıyla dikkat çekiyor. Peki, Elçin Afacan kimdir ve hayatı hakkında merak edilen detaylar neler?

Ergün’ün Gerçek Adı Ne?

Bahar dizisinde Ergün karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Elçin Afacan. 22 Ocak 1991 tarihinde İstanbul’da doğan Elçin Afacan, başarılı oyunculuk kariyeriyle adından söz ettiren bir isim.

Elçin Afacan Kaç Yaşında, Nereli ve Burcu Ne?

Elçin Afacan, 31 yaşında ve İstanbul doğumlu. Kova burcu olan Afacan, yaratıcı ve enerjik yapısıyla tanınıyor. Oyunculuk eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamış olan Elçin Afacan, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yaşamıştır.

Elçin Afacan’ın Boyu ve Kilosu Kaç?

Elçin Afacan, 1.68 metre boyunda ve 75 kilo ağırlığında. Kıvrımlı fiziği ve samimi duruşuyla ekranların sevilen isimlerinden biri olan Afacan, kariyerine emin adımlarla devam ediyor.

Elçin Afacan’ın Sevgilisi Kim, Evli Mi?

Özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan Elçin Afacan’ın bilinen bir sevgilisi bulunmuyor ve kendisi henüz evli değil. Ailesine olan bağlılığı ve özel hayatındaki sadeliğiyle bilinen Afacan, kişisel yaşamını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor.

Elçin Afacan Hangi Dizilerde Oynadı?

Elçin Afacan, televizyon ve sinema dünyasında çeşitli projelerde yer almış, performansıyla beğeni toplamış bir oyuncu. Özellikle Bir Aile Hikayesi dizisinde canlandırdığı Beste karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edindi. İşte Elçin Afacan’ın rol aldığı bazı yapımlar:

2019 - Bir Aile Hikayesi (Beste)

2017 - Deli Gönül

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

2016/2017 - İçerde (Gülçin)

2022 - Seni Kalbime Sakladım (Reyhan Korkmaz)

2022 - Benden Ne Olur? (Gamze)

Elçin Afacan’ın Oyunculuk Kariyeri

Elçin Afacan, televizyon macerasına 2016 yılında İçerde dizisinde canlandırdığı Gülçin karakteriyle adım attı. Ardından birçok başarılı projede rol alarak oyunculuk kariyerini geliştirdi. Özellikle Bir Aile Hikayesi dizisinde canlandırdığı Beste karakteri, ona büyük bir popülerlik kazandırdı.

Elçin Afacan, kendisini gülmeyi seven, müziği çok seven ve hala çocuk gibi hisseden biri olarak tanımlıyor. Ailesine büyük önem veren Afacan, onların her zaman önceliği olduğunu dile getiriyor. Aşka bakışı ise öğrenmeye ve gelişmeye dayalı; aşık olduğunda dünyada en muazzam aşk kadını olduğunu hissettiğini söylüyor.