Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın Brad Friedel'e satışlar için verdiği sürenin dolmasına artık günler kaldı. Ajdin Hasic ve Ante Rebic transferlerinin kulübe zarar vermesi, benzer bir operasyonun daha ortaya çıkması durumunda ABD'li teknik direktörün görevden alınabileceği söylentilerini güçlendiriyor. Beşiktaş yönetimi, Hasic'e 200 bin Euro, Rebic'e ise 1.5 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kaldı.

Montero'ya Bonservis Kıyafeti

Beşiktaş adına Brad Friedel, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku ve Javi Montero ile de ayrılık görüşmelerine devam ediyor. Kulüpte sorun çıkarmayan Montero'ya "anlaş bonservisini de al git" denildi. İspanyol stoper, ülkesinde ve Portekiz'de takım arayışında.

Aboubakar ve Masuaku'nun Durumu

Masuaku, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nden bazı takımlarla görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Aboubakar'ın herhangi bir takım arayışı bulunmuyor. Bu durum, yönetim için büyük bir sıkıntı yaratıyor.

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

Oxlade-Chamberlain ve Amartey Sorunu

Asıl problem, 2'şer yıllık sözleşmeleri olan Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey'de. İki oyuncunun toplam maaşları 10 milyon Euro'yu geçiyor. Başkan Hasan Arat, Friedel'e "bizi bunlardan bir an önce kurtar" talimatını verdi. Ancak, şu ana kadar bu konuda herhangi bir ilerleme kaydedilmedi. Arat, daha önce Friedel'e 5 Ağustos'a kadar süre vermişti.