Arslantepe Höyüğü'nde En Eski Buluntular Ortaya Çıktı!  7 Bin Yıllık Hayvan Figürlü Mühürler Arslantepe Höyüğü'nde En Eski Buluntular Ortaya Çıktı! 7 Bin Yıllık Hayvan Figürlü Mühürler

Başkent Ankara'da öğleden sonra etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle yalnızca ara sokaklar değil, bazı ana caddeler de sular altında kaldı. Trafikte ciddi aksamalar meydana geldi.

VATANDAŞLAR KAPALI ALANLARA SIĞINDI

Sağanak yağışın etkisiyle vatandaşlar ıslanmamak için otobüs durakları ve kapalı alanlara sığındı. Ani bastıran yağış, şehrin birçok noktasında su birikintilerine neden oldu.

KONYA YOLU KISMİ OLARAK TRAFİĞE KAPANDI

Özellikle Konya Yolu'nda yer alan Bala Kavşağının Ankara istikameti, su birikintileri nedeniyle kısmi olarak trafiğe kapandı. Bu durum, sürücülere zor anlar yaşattı.

POLİS VE KARAYOLLARI EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Polis ekipleri, su birikintilerinin olduğu noktalarda araçların geçişini kontrollü şekilde sağladı. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri ise yollardaki suyun tahliyesi için yoğun bir şekilde çalışmaya devam etti. Ekiplerin çalışmaları sonucu bazı bölgelerde trafik normale dönerken, bazı noktalarda ise çalışmaların sürdüğü belirtildi.