Hülya Avşar’ın programına konuk olan Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile sahneye birçok kez küs çıktığını itiraf etti. 2019 yılında evlenen ve iki çocuk sahibi olan çift, zaman zaman sahne öncesinde yaşadıkları tartışmalarla dikkat çekiyor.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Küs Sahnelere Rağmen Başarı

Miss Turkey üçüncüsü olan ve şimdilerde 'Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri' programıyla gündemde olan Berfu Yenenler, Hülya Avşar’ın 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında samimi açıklamalarda bulundu. Eser Yenenler ile sahneye çıkmadan önce sık sık tartıştıklarını belirten Yenenler, buna rağmen performanslarının iyi geçtiğini vurguladı.

S 241519Cc0Dca9Ee024635059897468

Sosyal Medyada da Aktif

Berfu Yenenler, eşi ve çocuklarıyla ürettiği içerikleri sık sık Instagram hesabında paylaşıyor. Eşiyle birlikte sahneye çıkan Yenenler, sahne arkasındaki bu gerginliklerin performanslarına yansımadığını ve izleyicilerin bunu fark etmediğini belirtti.

Eser Yenenler ile sahneye küs çıktıkları anların bile başarılı geçtiğini söyleyen Berfu Yenenler, "Kavgalarımız sahneye yansımıyor, izleyiciler bizi hep mutlu görüyor" dedi.

Samimi İtiraflar

Hülya Avşar’ın programında yaptığı bu samimi itiraflar, Berfu Yenenler’in hayatındaki gerçekleri ortaya koydu.