Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlılar, savunmada yerli rotasyonunu güçlendirmek için Çaykur Rizespor forması giyen 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Genç oyuncu, Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak bakıyor.

EMİRHAN TOPÇU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, PERFORMANSI, MALİYETİ NE KADAR?

Sol stoper ve sol bek mevkilerinde oynayabilen Emirhan Topçu, Çaykur Rizespor altyapısından yetişti. Geçtiğimiz sezon 32 resmi maçta forma giyen Emirhan, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Sol ayağını etkili kullanabilen ve hava toplarında başarılı olan genç oyuncu, Beşiktaş'ın hem yerli oyuncu sayısını artırmak hem de defansa katkı sağlamak amacıyla hedefinde.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları

DUYGUSAL MESAJLAR

Beşiktaş'ta Slovenya kampına götürülmeyen Kerem Atakan Kesgin ve Tayfur Bingöl, antrenmanlarını Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürüyor. Sosyal medyada paylaştıkları antrenman videosunda "Canın sağ olsun" şarkısının çalması dikkat çekti. Kartal Kayra Yılmaz da idman fotoğrafıyla birlikte kum saati emojisi paylaştı.