Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu'yu transfer etmek için anlaşmaya vardı. Anlaşma kapsamında Beşiktaş, Rizespor'a 3.4 milyon Euro bonservis ödeyecek, Emirhan ise Beşiktaş'tan yıllık 600 bin Euro kazanacak.

Emirhan İstanbul'da

İspanyol ekibi Las Palmas'ın da ilgilendiği Emirhan Topçu, dün İstanbul'a geldi. Oyuncunun sağlık kontrolleri tamamlandıktan sonra cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına kadar sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları

Van Bronckhorst İddialı Başlıyor

Giovanni Van Bronckhorst yönetiminde sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, Emirhan Topçu transferinde mutlu sona ulaştı. Emirhan'ın Beşiktaş'ı tercih etmesi ve Rizespor'la yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması, transferin tamamlanmasında etkili oldu.

Sol Bekte de Forma Giyebiliyor

Geride kalan sezonda Çaykur Rizespor ile 32 maça çıkan Emirhan, 1 gol ve 4 asist kaydetti. Sol ayaklı futbolcu, asıl mevkisi stoperin yanı sıra sol bekte de forma giyebiliyor.