Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi kadroda önemli değişiklikler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Onur Bulut, uzun süredir peşinde olan Başakşehir ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 30 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş formasıyla 48 maça çıkıp bir gol atmıştı.

Tayfur Bingöl Eyüpspor ile Anlaştı
Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un kadroda düşünmediği bir diğer isim olan Tayfur Bingöl, Eyüpspor ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki defans oyuncusu, Süper Lig'in yeni ekibine bir yıllığına kiralanacak. Tayfur Bingöl, Beşiktaş formasıyla 54 maçta 7 gole katkıda bulunmuştu.

Takımda Ayrılıklar Devam Ediyor
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren Beşiktaş’ta, teknik direktör Van Bronckhorst’un kararıyla kadroda yer almayan oyuncularla yollar ayrılıyor. Hem Onur Bulut hem de Tayfur Bingöl, takımdan ayrılmak isteyen oyuncular arasında yer aldı.

Bronckhorst'un Yeni Sezon Planları
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un direktifleri doğrultusunda kadroda yenilikler yapmaya devam ediyor. Ayrılan oyuncuların yerine yapılacak transferlerle takımın güçlendirilmesi hedefleniyor.