Beşiktaş yönetimi, 23 yaşındaki Belçikalı oyuncu için Club Brugge'e yeni bir teklif hazırlıyor. Hollandalı teknik direktör Van Bronckhorst'un ısrarla istediği bu oyuncu için Ersin Destanoğlu ve Muleka'yı takas olarak önerecekler.

20 MİLYON EURO TALEBİ

Club Brugge, yıldız oyuncusu için en az 20 milyon Euro talep ediyor. Beşiktaş, iki oyuncunun yanı sıra bir miktar para da teklif ederek transferi tamamlamayı hedefliyor. Ancak bu teklifin Brugge için yeterli olup olmayacağı belirsiz.

TAKIMDAN AYRILMA İHTİMALİ YÜKSEK

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Belçika basını, Cuyper için birçok Avrupa kulübünün devrede olduğunu ve oyuncunun bu yaz takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı. Beşiktaş, rakiplerinden önce davranarak transferde avantaj elde etmek istiyor.

OYUNCUNUN İSTATİSTİKLERİ VE PİYASA DEĞERİ

1.82 boyundaki sol bek, geçen sezon 55 karşılaşmada 4 bin 197 dakika süre alarak 5 gol ve 5 asistle dikkat çekici bir performans sergiledi. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri 9 milyon Euro.