Geçtiğimiz sezona damga vuran İnci Taneleri dizisine dahil olan Bestemsu Özdemir, dizide Semiramis karakterine hayat verecek. Kirli Sepeti dizisinde "Yasemin" rolüne hayat veren Özdemir, bu projeye veda ederek yeni sezonda İnci Taneleri'nde yer almayı tercih etti.

"Hoşgeldin Semiramis": Yeni İmajıyla Dikkat Çekti

Bestemsu Özdemir, İnci Taneleri için önemli bir imaj değişikliğine giderek saçlarını sarıya boyattı. Çekimlerine 3 Eylül'de İstanbul'da başlanacak olan dizide, Özdemir'in Kubilay Aka'nın canlandırdığı Cihan karakterinin partneri olacağı öğrenildi.

Seraminias (1)

"Hayırlı Olsun" Mesajları Yağdı

Ünlü oyuncu, yeni imajını sosyal medya hesabından "Hoşgeldin Semiramis..." notuyla paylaşırken, hayranlarından birçok yorum aldı. Paylaşımına "Hayırlı olsun" dilekleri gelirken, bazı takipçileri sarı saç rengini beğenirken, bazıları ise "Sarı olmamış ama çok tatlısın" yorumunu yaptı.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Bestemsu Özdemir'in Yeni Sezondaki Rolü Merakla Bekleniyor

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonunda yer alacak olan Bestemsu Özdemir'in, Semiramis karakterine nasıl bir hayat vereceği şimdiden büyük bir merak konusu oldu.