Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk, yıllar sonra yeni sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile gündeme gelmişti. 45 yaşındaki ünlü avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük olan Daren Gerede ile iki yıl önce bir ilişkiye başlamıştı. Çiftin aşkı, yaş farkına rağmen büyük bir ilgiyle takip edildi. Ancak, mutlu başlayan bu birliktelik üç yılın sonunda sona erdi.

Aşk Dolu Paylaşımlar Silindi

Bilge Öztürk ve Daren Gerede, sosyal medyada sık sık birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşarak, ilişkilerini gözler önüne seriyorlardı. Bilge Öztürk, genç sevgilisiyle olan fotoğraflarını kalp emojisi ile süsleyerek paylaşırken, bu ilişkiye ilk destek ise Daren Gerede'nin annesi, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede'den gelmişti. Bennu Gerede, oğlunun bu ilişkisinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Hayatımda en çok sevdiğim varlıklardan biri oğlum Daren... Çok özel bir ruh, çok özel bir varlık ile tanışıp, olağanüstü bir birliktelik yaşamaları bana ümit ve ışık veriyor” sözleriyle çiftin arkasında durduğunu ifade etmişti.

Screenshot 24

Ayrılık Kararı Geldi

Her fırsatta mutlu olduklarını belirten ve sosyal medyadan aşk dolu paylaşımlar yapan çiftin ayrılık haberi, sevenlerini şaşkına çevirdi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, Bilge Öztürk ve Daren Gerede ilişkilerine son verme kararı aldı. Bilge Öztürk, ayrılık sonrası sosyal medyada genç aşkıyla olan tüm fotoğraflarını kaldırdı.

Evliliğe Karşı Olduğunu Belirtmişti

Bilge Öztürk, ilişkileri devam ederken, kendisine yöneltilen “Daren ile evlenecek misiniz?” sorusuna, "Evlilik ve çocuk yapmaya karşı biriyim." yanıtını vererek, evlilik düşünmediğini açıkça ifade etmişti.