Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Bir Gece Masalı Canfeza’nın Babası Kürşat karakteri, dizinin izleyicileri tarafından büyük merak uyandırdı. Kürşat, dizide iş dünyasında güçlü bir figür olarak tanıtılıyor. Peki, Kürşat kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte bu soruların yanıtları...

Bir Gece Masalı Kürşat Gerçek Adı ve Dizileri

Bir Gece Masalı Kürşat karakterine hayat veren oyuncu, ünlü isim Gürkan Uygun. 27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen Uygun, tiyatro eğitimi alarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Kürşat rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Gürkan Uygun, uzun yıllardır Türk televizyonlarının tanınmış simalarından biridir.

Gürkan Uygun Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli mi?

Gürkan Uygun, 27 Mayıs 1974 doğumlu ve İzmit Yarımca’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu’lu olan Uygun, lise yıllarında tiyatroya olan ilgisiyle Dormen Tiyatrosu’nda eğitim almış ve ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2008 yılında Şebnem Ceylan ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olmuştur.

Bir Gece Masalı Kürşat Oynadığı Diziler ve Filmler

Bir Gece Masalı Canfeza’nın Babası Kürşat kimdir sorusunun yanıtı, Gürkan Uygun'un geniş oyunculuk kariyerinde saklı. Özellikle "Kurtlar Vadisi" dizisinde canlandırdığı Memati karakteriyle hafızalara kazınan Uygun, pek çok dizi ve filmde rol almıştır. İşte Gürkan Uygun'un yer aldığı bazı önemli yapımlar:

  • Kurtlar Vadisi (2003-2012) - Memati Baş
  • Muhteşem Yüzyıl (2013) - Mimar Sinan
  • Payitaht Abdülhamid (2018-2020) - Halil Hâlid Bey
  • Uyanış: Büyük Selçuklu (2020-2021) - Hasan Sabbah
  • Teşkilat (2021-2023) - Yıldırım
  • Bir Gece Masalı (2024) - Kürşat