Metronom Film ve Beylerbeyi Yapım imzalı “Bir Yemin Ettim” dizisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Kanal 7’nin yeni iddialı projeleri arasında yer alan dizinin yapımcılığını, “Dilberay” ve “Murat Göğebakan” gibi çok izlenen biyografi filmlerini de çeken Oğuz Sözen üstleniyor.

OYUNCU KADROSU BELİRLENDİ

Oyuncu seçimini Tümay Özokur’un gerçekleştirdiği dizinin başrollerinde, “Yalı Çapkını” dizisinde Akın karakterine hayat veren Melih Özkaya ile Merve Kansu yer alıyor. Dizinin ana kadrosunda ise Boğaç Aksoy, Elif Aksu, Halil İbrahim Yılmaz, Melda Arat, Alpay Özdoğancı, Işıl Mete, Okan Yiğit ve Numan Çakır gibi tanınmış isimler bulunuyor.

DİZİNİN KONUSU

ÖSYM üniversite kayıtları 2024 bitti mi, son gün ne zaman, süre uzatıldı mı, Eylül'ün kaçına kadar kayıt var? ÖSYM üniversite kayıtları 2024 bitti mi, son gün ne zaman, süre uzatıldı mı, Eylül'ün kaçına kadar kayıt var?

“Bir Yemin Ettim” dizisinin yönetmen koltuğunda Hakan Şahin ve Ali Ayyıldız oturacak. Dizi, Kerim (Melih Özkaya) ve Ecrin (Merve Kansu) arasındaki karmaşık ve derin ilişkiyi konu alıyor. Babasının katili sandığı kişinin kızı olan Ecrin ile başlayan düşmanlık, zamanla farklı bir boyuta taşınır. İkili, gerçek katili bulmak için birlikte hareket etmeye başlar. Karşılarına çıkan her engelde birbirlerine daha da bağlanan Kerim ve Ecrin, kısa sürede imkânsız bir aşkın içine düşerler.

MERAKLA BEKLENEN YAYIN TARİHİ

Dizinin çekimleri tüm hızıyla sürerken, izleyiciler de büyük bir merakla dizinin yayınlanacağı tarihi bekliyor. Kanal 7, "Bir Yemin Ettim" dizisi ile izleyicilere aşk, dram ve gerilim dolu bir hikaye sunmayı hedefliyor.

Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen “Bir Yemin Ettim”, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunarak ekran başına kilitleyecek. Kerim ve Ecrin’in düşmanlıkla başlayan ve aşka dönüşen hikayesi, pek çok izleyicinin kalbinde yer bulacak gibi görünüyor.