Kanal D’nin yeni günlük dizisi "Bizi Birleştiren Hayat", çaresizlik içindeki iki kız kardeşin, gizemlerle dolu bir konakta yaşayan anneannelerinin kapısına dayanmasıyla başlayan sürükleyici bir hikâyeyi anlatıyor. Nilgün Kasapbaşoğlu (Münevver) ve Kayra Zabcı (Yasemin) gibi isimlerin başrolünü üstlendiği dizi, izleyicileri aile bağları, kader ve geçmişin gölgesinde kalan sırlarla dolu bir dünyaya davet ediyor.

Sarılacaklar, Affedecekler: "Bizi Birleştiren Hayat" Tanıtımı Yayınlandı

Dizinin ilk fragmanında, Münevver Hanım’ın “Yine girecekler bu kapıdan içeri. ‘Anne’ diyecekler bana. Sarılacaklar, affedecekler. Silecekler geçmişin bütün günahlarını. O geceyi… Bizi darmadağın eden, hayatımızı karartan o geceyi.” sözleri dikkat çekiyor. Bu cümleler, dizinin dramatik ve gizemli atmosferinin bir önizlemesini sunuyor.

66C88F00Bd382C6D339Dec67

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Usta Oyuncu Kadrosu: Kimler Rol Alıyor?

Bizi Birleştiren Hayat’ın oyuncu kadrosu oldukça zengin. Nilgün Kasapbaşoğlu, Kayra Zabcı, Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli gibi isimler, dizinin hikâyesine hayat veriyor. Dizinin senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar yazarken, yapımcılığı Royal Pictures üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özdemir oturuyor.

Dizi Nerede Çekiliyor? Hikâye Nerede Geçiyor?

Soylu bir aileden gelen Münevver Hanım, yılların eskitemediği konağında, emektar hizmetçisi Suzan ile birlikte yaşamaktadır. Dizinin hikâyesi bu konakta geçiyor ve konağın kapısına bırakılan küçük bir kız çocuğunun gelişi, birçok kişinin hayatını değiştirecektir. Saklanan sırlar ve işlenen bir cinayet, herkesin hayatını altüst edecektir.

Ne Zaman Yayınlanıyor? Hangi Kanalda?

Bizi Birleştiren Hayat, 9 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.