Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, pembe dizi tadındaki ilişkileriyle yine gündemde. Çiftin boşanacakları iddia edilirken, Nara'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Dikkat Çeken Paylaşım

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ve iki çocuğunun annesi Wanda Nara, boşanma haberleriyle gündeme gelirken, Nara'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Kızı Francesca Icardi ile birlikte bir video çeken Nara, bir şarkının sözlerine eşlik etti.

Alyansını Takmaya Devam Ediyor

Paylaştığı videoda, "Bana bunun geçici olmadığını, aşkının gerçek olduğunu söyle" gibi sözlerle dikkat çeken Nara, takmaya devam ettiği alyansını da işaret etti. Bu video, "Wanda Nara, Icardi’ye gönderme yaptı" şeklinde yorumlandı.

Şarkının Sözleri

Nara'nın paylaştığı şarkının tam sözleri şu şekilde:

Gerçek aşk

Parayla satın alınamayandır. Seni ilk kez gördüğümü biliyorsun Ve seni ocak ayından ocak ayına kadar seviyorum (seni seviyorum)

Gerçek aşk

Bana bunun geçici olmadığını söyle Aşkının doğru olduğunu Seni senin beni sevdiğinden daha fazla seviyorum Ama benimki doğru

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Eğer dürüst olursam, hayatım seninle bir bütün Bana her zaman ilk olacağımı söyle Bana her zaman ilk olacağımı söyle Kendime ilan ediyorum, sana söylüyorum Sana seni dilediğimi söylerdim

Yaralarımı siliyorum Seni özlüyorum ve seni hala seviyorum Şimdi sensiz hiçbir şey istemiyorum Beni hipnotize ettin Çok aşığım

Gerçek aşk

Parayla satın alınamayandır. Seni ilk kez gördüğümü biliyorsun Ve seni ocak ayından ocak ayına kadar seviyorum