Beşiktaş formasıyla büyük başarılara imza atan Anderson Talisca hakkında Suudi Arabistan basınında flaş bir haber gündeme geldi. Al Nassr'dan ayrılması gündemde olan Brezilyalı futbolcu için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu belirtildi.

Türkiye'ye Dönmek İstiyor
Suudi Arabistan basınında yer alan haberde, Anderson Talisca'nın yeniden Türkiye'ye dönmek istediği ifade edildi. Özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yıldız oyuncu ile ilgilendiği vurgulandı.

Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi

Al Nassr ile Sözleşmesi Devam Ediyor
Haziran 2026'ya kadar Al Nassr ile sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Talisca'nın, Türkiye dışında Al Ain, BAE ve Al Shabab gibi kulüplerin de radarında olduğu kaydedildi.

Talisca'nın Performansı
Bu sezon Al Nassr formasıyla 25 maça çıkan Anderson Talisca, 25 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösterilen futbolcunun hangi takıma transfer olacağı merakla bekleniyor.

Yeni Sezonda Hangi Takımda?
Talisca'nın transfer durumu hakkında net bir bilgi olmamakla birlikte, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra diğer kulüplerin de ilgisiyle transfer sürecinin hareketli geçmesi bekleniyor.