Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Aslan Ailem, Afili Aşk ve Aşk Mantık İntikam gibi projelerde yer alan başarılı oyuncu Burcu Özberk, İspanya tatiline devam ediyor. Tatilinden paylaştığı fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

VALENCİA'DA KEYİFLİ ANLAR

Önceki gün Valencia'yı gezen Burcu Özberk, sıcak havanın etkisiyle serinlemek için kendini plaja attı. Plajda keyifli vakit geçiren oyuncu, bikinisiyle verdiği pozları Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki oyuncunun paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burcu Özberk

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Burcu Özberk'in Instagram'da paylaştığı fotoğraflar, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Tatil fotoğraflarına gelen beğeni ve yorumlar, oyuncunun ne kadar sevildiğini bir kez daha gösterdi. Özberk, doğal güzelliği ve samimi paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini topluyor.

Burcu Özberk, kariyerine "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle başladı ve daha sonra birçok başarılı projede yer aldı. "Güneşin Kızları", "Aslan Ailem", "Afili Aşk" ve "Aşk Mantık İntikam" gibi dizilerdeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Özberk, oyunculuk kariyerindeki başarısını sosyal medyadaki etkinliği ile de pekiştiriyor.