Burdur'un Çavdır ilçesinde tefecilik yaptığı tespit edilen İ.A. (65) ve S.A. (24) isimli baba ve oğul, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çavdır'ın Bölmepınar köyünde gerçekleştirilen operasyonla tefecilik faaliyetlerini durdurdu.

Buray'dan Unutulmaz Performans Buray'dan Unutulmaz Performans

ÇOK SAYIDA SENET VE PARA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında İ.A. ve S.A.'nın ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, toplamda 1 milyon 684 bin lira tutarında 25 senet, 1 milyon 767 bin 200 lira tutarında 8 çek, 400 bin lira tutarında 4 külçe altın, 44 bin 550 TL, bin 120 Euro, bin 31 dolar ile ruhsatsız 2 tabanca, kurusıkı 2 tabanca, ruhsatsız av tüfeği, 4 tabanca şarjörü ve 631 fişek ele geçirildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından Gölhisar Adliyesi'ne çıkarılan baba ve oğul, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Operasyonun ardından bölgedeki tefecilik faaliyetlerine yönelik soruşturmalar devam ediyor.