Şarkıcı Can Bonomo, 2018 yılından bu yana evli olduğu oyuncu Öykü Karayel’in 34. yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla kutladı. Bonomo, eşiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Benim güzel ruhum, en yakın arkadaşım. Umarım bu yaşında yakışırım yanına" ifadelerini kullandı.

"Kuşlar Konsun Yollarına"

Can Bonomo, mesajını "Seni çok seviyorum. Kuşlar konsun yollarına" sözleriyle tamamlayarak, eşine olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Bonomo ve Karayel çifti, mutlu evlilikleri ve Roman adını verdikleri oğullarıyla dikkat çekiyor.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Can Bonomo'nun Evlilik Yorumu: "Eşim Benim İçin En İyisini Düşünüyor"

Öte yandan, Can Bonomo geçtiğimiz aylarda Ali Sunal'ın programına katılarak evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Bonomo, "Ben evlenince bıraktım düşünmeyi. Ne gerek var ki? Eşim benim için en iyisini düşünüyor" diyerek, evliliğinde eşine olan güvenini dile getirmişti.

Öykü Karayel’in 34. Yaşı: Sosyal Medyada Duygusal Paylaşım

Can Bonomo'nun eşi Öykü Karayel’e yazdığı bu özel mesaj, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çiftin hayranları, Bonomo'nun paylaştığı bu duygusal mesajı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.