Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Sadakatsiz dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cansu Dere, alışveriş merkezi çıkışında görüntülendi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Dere, bu kez aşk hayatına dair sorulara verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

"Kadın Haklı Beyler": Cansu Dere'den Yalnızlık Açıklaması

Gazetecilerin sorduğu "Neden yalnızlığı tercih ediyorsunuz?" sorusuna Cansu Dere, kendine has üslubuyla yanıt verdi: "Manasız bir şeyin içinde olmam sizleri daha çok üzebilirdi. Böylesi daha doğru olabilir. İnsanın kendi mutlu olması başka bir şey! Tabii ki de yol arkadaşı olursa ne güzel, ama hiçbir şeye mecburiyeti yoktur insanın" dedi.

Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi Dere'nin sözlerini destekledi. Sosyal medya kullanıcıları arasında "Kadın haklı beyler," ve "Gururlu bir yalnızlık" gibi yorumlar dikkat çekti.

Yeni Projeler Yolda mı?

Cansu Dere, gelecekteki projeleriyle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. "Şu an imza attığım bir proje yok. Belki de beni çok ilginç bir projede göreceksiniz. Senaryoya çok önem veriyorum," diyerek yeni sezon için ekranlarda olma ihtimalini açık bıraktı.