Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Netflix'te yayınlanacak GORA 4 GORA filmi ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 2004 yılında çıkan G.O.R.A. filminin devamı olacak olan GORA 4 GORA ile ilgili Cem Yılmaz’dan yeni paylaşım geldi.

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Yeni Filmin Pastası Kesildi
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yılmaz, filmin kadrosunda Ozan Güven’in de olacağını duyurdu. Yapılan paylaşımda, “GORA 4 GORA pastası” notu düşülürken, birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Öte yandan Cem Yılmaz ile Ozan Güven, pastayı birlikte üfledi. Güven’in film kadrosunda yer alacak olması sosyal medyada da beğeniyle karşılandı.

Ozan Güven Kadroda
Öte yandan Cem Yılmaz ile Ozan Güven, pastayı birlikte üfledi. Güven’in film kadrosunda yer alacak olması sosyal medyada da beğeniyle karşılandı.

Mayıs Ayında Duyurmuştu
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 20 Mayıs’ta attığı paylaşımla, GORA 4 GORA’nın müjdesini vermiş ve “Üzgünüm, daha fazla bekleyemem. 20 yıl sonra gelen lezzet!” ifadelerini kullanmıştı.