Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Takıma katılacak ve takımdan ayrılacak isimler büyük merak konusu olurken, önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, Cengiz Ünder'in başka bir kulübe satılmasına karar verdi.

CENGİZ ÜNDER YOL AYRIMINDA

Fransız ekibi Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle transfer edilen Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Bu nedenle Fenerbahçe yönetimi, oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

MOURİNHO'DAN ONAY

Teknik direktör Jose Mourinho'nun da Cengiz Ünder'in satışına onay verdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin, 27 yaşındaki oyuncu için en az 10 milyon euro bonservis bedeli beklediği iddia ediliyor.

CENGİZ ÜNDER PERFORMANSI

Geçen sezon toplam 12 gol katkısı sağlayan Cengiz Ünder'in, Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak yönetim, oyuncunun performansından memnun olmadığı için satışa onay verdi.