Sosyal medyada ürettiği eğlenceli içeriklerle tanınan Ceyda Kasabalı, son dönemde popülerliğini artırdı. Özellikle boyu ve kimliği hakkında merak edilen detayları bu haberimizde derledik. İşte Ceyda Kasabalı’nın hayatına dair bilmeniz gereken her şey!

Ceyda Kasabalı’nın Boyu ve Kilosu

Ceyda Kasabalı, sosyal medyada dikkat çeken eğlenceli içerikleriyle tanınırken, boyu da sıkça sorgulanıyor. Kasabalı’nın boyu 168 santimetre, kilosu ise 54 kilogram olarak bilinmektedir. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı içeriklerde, eşiyle birlikte çektiği fotoğraflarda eşiyle boy farkı nedeniyle bu konu sıkça gündeme gelmiştir.

Ceyda Kasabali Boyu 2

Ceyda Kasabalı Kimdir?

Ceyda Kasabalı, sosyal medyada ünlü olmasının yanı sıra profesyonel bir oyuncudur. Kocaeli Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümünden mezun olan Kasabalı, 2011 yılında “Babam Sağolsun” dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Çocuk yaşta Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda sahneye çıkmaya başlayan Kasabalı, oyunculuk yeteneğini geliştirmiştir. Ayrıca sunuculuk da yapmış ve YouTube kanalında eğlenceli içerikler üretmiştir.

Ceyda Kasabalı’nın Yaşı ve Nereli Olduğu

Ceyda Kasabalı, 3 Ocak 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur ve şu an 37 yaşındadır. Aslen İzmitli olan Kasabalı, kariyerine İstanbul'da devam etmektedir.

Ceyda Kasabalı’nın Ailesi ve Eşi

Ceyda Kasabalı’nın abisi Gökmen Kasabalı da bir oyuncudur. Gökmen Kasabalı, Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Ceyda Kasabalı, 23 Temmuz 2016 tarihinde oyuncu Fırat Albayram ile evlenmiştir. Çift, sosyal medyada “Noluyo Ya” adlı YouTube kanalı ile dikkat çekmiş ve eğlenceli içerikler paylaşarak geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

Ceyda Kasabali Boyu 3

Fırat Albayram Kimdir?

Fırat Albayram, 11 Ocak 1985 tarihinde Aydın’ın Nazilli ilçesinde doğmuştur. Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan Albayram, oyunculuk kariyerine 2008 yılında “Adanalı” dizisiyle başlamıştır. Eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte sosyal medyayı aktif olarak kullanarak, eğlenceli projelere imza atmıştır.

Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler? Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler?

Ceyda Kasabalı’nın Rol Aldığı Yapımlar

Ceyda Kasabalı, birçok dizi ve filmde rol almıştır. İşte bazı önemli yapımlar:

  • Babam Sağolsun (2011, Dizi)
  • Avrupa Avrupa (2013, Dizi)
  • Yılanların Öcü (2014, Dizi)
  • Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu (2015, Dizi)
  • Damat Takımı (2017, Film)
  • Fazla Şaapma (2021, Film)
  • Kardeş Takımı (2024, Film)

Ceyda Kasabali Boyu 5

Ceyda Kasabalı’nın Gelecek Projeleri

Ceyda Kasabalı, yakın zamanda “Kardeş Takımı 2” filminde rol alacaktır. Bu projeyle ilgili detaylar, izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.