Türk tiyatro ve sinemasının usta ismi Cihat Tamer, kanser hastalığıyla mücadele eden oğlu Atilla Tamer'i 57 yaşında kaybetti. Evlat acısıyla sarsılan Cihat Tamer, acı haberi "Sevgili oğlum Atilla Tamer'i kaybettik. Cenazesi yarın Ataköy Ömer Doruk Camii'nde ikindi namazından sonra Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedilecektir" sözleriyle duyurdu.

Cenaze Töreninde Tepki Çeken Hareket

Cenaze töreninde Cihat Tamer’i dostları yalnız bırakmadı. Usta tiyatrocu Zihni Göktay ve TRT sanatçısı Turhan Öge de törene katılanlar arasındaydı. Ancak, tören sırasında duygusal anlar yaşanırken, Turhan Öge'nin sergilediği davranış tepki çekti. Öge, Zihni Göktay’la fotoğraf çekme derdine düşerek, Cihat Tamer de yanlarındayken gülümseyerek Göktay'la selfie çektirdi. Göktay’ın bu anlarda yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Bu durum, sosyal medyada ve katılımcılar arasında tepkiyle karşılandı. Bir cenaze töreninde sergilenen bu davranış, saygısızlık olarak nitelendirildi ve özellikle usta sanatçı Zihni Göktay’ın yaşadığı şaşkınlık, olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.