Magazin kulislerinde bir süredir konuşulan Danla Bilic ve milli futbolcu Doğan Alemdar aşkı, Belgrad'da ortaya çıkan sürpriz karelerle doğrulandı. İkili, Belgrad sokaklarında yan yana görüntülendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Genç Futbolcuların Sürpriz Aşkları

Son dönemde genç futbolcuların sürpriz aşkları magazin gündemini meşgul ediyor. EURO2024'ün yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz'ın adı Şeyma Subaşı ile anılmışken, milli futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım ise gönlünü Ala Tokel'e kaptırmıştı. Ala Tokel'in yakın arkadaşı Danla Bilic'in ise milli futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Danla Bilic ve Doğan Alemdar İkili Belgrad'da Görüntülendi

29 yaşındaki ünlü fenomen Danla Bilic ve 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar, Belgrad'da birlikte görüntülendi. İkili, daha önce İstinye'de de yan yana görülmüş, bu görüntüler aşk dedikodularını alevlendirmişti. Son olarak sosyal medyada birbirlerini takibe almaları, aralarındaki ilişkiyi doğrular nitelikteydi.

Doğan Alemdar Kimdir?

Doğan Alemdar, 29 Ekim 2002'de Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde dünyaya geldi. Futbol hayatına 2013 yılında başlayan genç kaleci, 11 yaşında Kayserispor altyapısına transfer oldu. 2018 yılında Süper Lig ekibiyle profesyonel sözleşme imzalayan Alemdar, 2020/21 sezonunda dikkat çeken performansıyla öne çıktı. Kayserispor'da gösterdiği başarılı performans sonrası Fransa Ligue 1 takımı Rennes'e transfer oldu ve burada da dikkat çekici performanslar sergiledi.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Aşk Dedikoduları Doğrulandı

Danla Bilic ve Doğan Alemdar'ın Belgrad'da birlikte görüntülenmesi, ikilinin arasındaki aşk dedikodularını doğruladı. Magazin kulislerinde bir süredir konuşulan bu ilişki, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.