Temizlik takıntısı ile ünlendikten sonra birçok programda sunuculuk yapan Kadir Ezildi, son zamanlarda ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. "En Hamarat Benim" programının ardından yemek programı da sunan Kadir Ezildi, şu sıralar evlilik telaşında.

GAMZE TÜRKMEN İLE NİŞANLANDI

Kadir Ezildi'nin Gamze Türkmen ile dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi. Çift, nişanlanarak mutluluklarını pekiştirdi. Kadir Ezildi, sosyal medya hesabından nişan töreninden ilk fotoğrafı paylaştı ve hayranlarını sevindirdi.

GAMZE TÜRKMEN KİMDİR? MESLEĞİ NE, NE İŞ YAPIYOR?

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen, ünlü fenomen Fırat Türkmen'in kız kardeşi olarak biliniyor. Kadir Ezildi, sevgilisine "Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin" diyerek evlenme teklifi etti.

EVLİLİK HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Gamze Türkmen ve Kadir Ezildi, şu sıralar düğün hazırlıkları ile meşgul. Çarşı pazarı dolaşarak düğün alışverişi yapan çift, sosyal medyada tebrik mesajları alıyor. Evlilik tarihi konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.