Çeşme ve Bodrum gibi popüler tatil bölgelerinde fiyatlar hızla artıyor. Tatil yapmak isteyenler, özellikle ünlü isimler, yüksek fiyatlar nedeniyle rotasını Yunanistan'a çevirdi. Demet Akalın, turizm sektöründeki fiyat artışlarına sitem etti.

TATİLCİLER YUNANİSTAN'A KAÇIYOR

Tatil bölgelerindeki fiyatlar yükseldikçe, tatilciler Yunanistan gibi daha uygun fiyatlı destinasyonlara yönelmeye başladı. Demet Akalın, "Yapmayın, insanlar Yunanistan’a kaçıyor" diyerek esnafı uyardı.

AKALIN'DAN ESNAFA SERT MESAJ

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Bodrum'da sahne alan Demet Akalın, "Sanatçılar ve esnaf olarak bizim üzerimize büyük bir görev düşüyor. Enflasyon, ekonomik kriz her şey olabilir ama biraz işin dozunu kaçırmamak gerekiyor. Deli deli aptal aptal fiyatlar. Bu iş kötüye gidecek" dedi.

KONSERLER İPTAL EDİLİYOR

Yüksek fiyatlar nedeniyle konserlerin iptal edilmeye başlandığını belirten Akalın, "Bütün turizm birbirine bağlı. Şişirilmiş fiyatları düzene sokmak gerekiyor. Herkes Yunanistan’a kaçıyor" ifadelerini kullandı.

AKALIN'DAN FİYAT İSYANI

Akalın, sezonun sönük geçmesi konusunda esnafı uyardı ve fiyatların dengelenmesi gerektiğini vurguladı. "Geçen hafta Çeşme’de Özcan Deniz ve ben sahne açabildim. Mekanları sanatçıların dolduramaması değil, insan yok" dedi.