Ünlü oyuncu Deniz Baysal, konuk olduğu "Senem Aydın'la Hadi Anlat" programında kariyerinin ilk yıllarındaki zorlukları ve kişisel tercihleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Baysal, sektörde yaşadığı zorlukları ve kişisel hayatıyla ilgili önemli kararlarını paylaştı.

KARİYERİMDE ÇOK ZORLANDIĞIM ANLAR OLDU

Programda Baysal'a "Sektörün seni yorduğunu hissettiğin zamanlar oldu mu?" sorusu yöneltildi. Baysal, bu soruya şu yanıtı verdi:

"Kalbin kırılıyor, bence bütün oyuncu arkadaşlarımda da vardır bu düşünce. Kariyerimin başında çok zorlandığım zamanlar oldu. Ev kirasını nasıl ödeyeceğim diye. Zor bir yolculuktu ama ne vicdan azabım var ne de pişmanlığım. Yavaş yavaş, tam benim istediğim şekilde oldu."

Deniz Baysal 2

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

ÇOCUK SAHİBİ OLMAYA SICAK BAKMIYOR 

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtcu ile mutlu bir evliliği sürdüren Deniz Baysal, çocuk sahibi olma konusunda da net düşüncelerini paylaştı. Baysal, "Kendi çocuğum olsun istemiyorum. Bence çok kıymetli ve çok zor bir şey çocuk büyütmek. Her kafadan da bir ses çıkıyor açıkçası. Ama ben şu an o kıvamda değilim. Yalnız kalmamak için çocuk yapıyorsak o sıkıntı bence. İleride bana baksın diye çocuk yapmak... Olmaz ya!" ifadelerini kullandı.