Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden biri olan Deniz Uğur, son dönemde ailevi olaylar ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü oyuncunun, 2021 yılında üçüncü kez nikah masasına oturduğu ve bu evlilikteki eşinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Deniz Uğur’un eşinin kim olduğunu öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Deniz Uğur’un Eşi 2

Deniz Uğur’un Eşi Kim?

Deniz Uğur, 2021 yılında ünlü oyuncu Erdinç Gülener ile evlendi. Erdinç Gülener, Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve dublaj sanatçısı olarak tanınan bir isim. 26 Ocak 1971 tarihinde İzmit'te doğan Gülener, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Kariyerinde birçok başarılı projede yer almış olan Gülener, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırmızı Oda, Çukur ve Ben Onu Çok Sevdim gibi popüler dizilerde rol almıştır.

Deniz Uğur’un Eşi 3

Deniz Uğur’un Geçmiş Evlilikleri

Deniz Uğur, geçmişte iki evlilik daha yapmıştır. İlk evliliğini tiyatro oyuncusu İsmail Hakkı Sunat ile yapmış, ancak eşini talihsiz bir olay sonucu kaybetmiştir. Bu evlilikten bir çocuğu olan Uğur, sonrasında ünlü spiker Reha Muhtar ile uzun süre birlikte yaşamış, ancak evlenmemiştir. Bu birliktelikten de Mina Deniz ve Poyraz Deniz adlarını verdiği ikiz çocukları dünyaya gelmiştir.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Deniz Uğur’un Eşi 5

Erdinç Gülener Kimdir?

Erdinç Gülener, 26 Ocak 1971’de İzmit’te doğmuştur. Sanat dünyasında tanınan bir isim olan Gülener, tiyatro ve televizyon dünyasında birçok başarılı projeye imza atmıştır. Özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Erdinç Gülener, 1.85 metre boyunda ve 80 kilo ağırlığındadır. Gülener, seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır ve birçok önemli yapımda seslendirme çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Deniz Uğur’un Eşi 4

Deniz Uğur ve Erdinç Gülener’in Evliliği

Deniz Uğur ve Erdinç Gülener, 2021 yılında hayatlarını birleştirerek mutlu bir evlilik sürdürmektedirler. Ünlü çift, medyadan uzak, sakin bir yaşam sürmeyi tercih ediyor.

Deniz Uğur